ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΛΩΠΙΣΜΟΥ

Δημιουργήσαμε ένα χώρο κατάλληλα διαμορφωμένο με άριστες συνθήκες υγιεινής για τον καλλωπισμό και την περιποίηση των σκύλων. Διαθέτουμε ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό από κορυφαίους Groomer από το εξωτερικό, με αποτέλεσμα την αρίστη περιποίηση και καλλωπισμό των μικρών φίλων σας. Εγγυόμαστε την αρίστη περιποίηση και υγιεινή του. 
  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ
ΛΟΥΣΙΜΟ ΚΑΙ ΧΤΕΝΙΣΜΑ
  Το λούσιμο είναι απαραίτητο για τον σκύλο γιατί έχει άμεση σχέση με την υγιεινή  του, καθώς επίσης προλαμβάνει διάφορες ασθένειες δερματίτιδες, και γίνεται πιο εύκολα ο έλεγχος για παράσιτα.. 
   
ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΝΥΧΙΩΝ
  Είναι απαραίτητο το κόψιμο νυχιών και το λιμάρισμα τους με ειδική λίμα περίπου μια φορά το μηνά.
   
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΔΟΝΤΙΩΝ
  Ο καθαρισμός δοντιών γίνεται όποτε είναι απαραίτητο μετά την αλλαγή δοντιών ,με εξειδικευμένο μηχάνημα. Δίνονται πληροφορίες για την συχνότητα και τρόπο βουρτσίσματος  των δοντιών του σκύλου σας.
   
ΚΟΥΡΕΜΑ - PET
  Eίναι το πιο απλό και πρακτικό κούρεμα του σκύλου που δεν απαιτεί ιδιαίτερη και συχνή επίσκεψη σε κομμωτήριο σκύλου. Χρειάζεται κάθε έξι με εφτά εβδομάδες ψαλίδισμα  για την άρτια διατήρηση του τριχώματος. Στα κανίς ο καλλωπισμός είναι απαραίτητο μέρος της ιδιοκτησίας αυτής της φυλής .Ένα κανίς με καθαρό παλτό και καλλωπισμό είναι ένα κανίς χωρίς προβλήματα υγείας .
   
ΚΟΥΡΕΜΑ - ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ
  Υπάρχουν συγκεκριμένα κουρέματα για τα κανίς τα οποία είναι εκθεσιακά. Όμως η διατήρηση του κουρέματος απαιτεί τακτική επίσκεψη και περιποίηση του τριχώματος. Περίπου κάθε δυο εβδομάδες ψαλίδισμα, καθημερινό βούρτσισμα.
   
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΕΚΘΕΣΕΩΝ 
  Για να παρουσιαστεί κάποιος σκύλος σε έκθεση χρειάζεται κάποια προετοιμασία .Εάν ο σκύλος είναι μακρύτριχος τότε η προετοιμασία είναι μεγαλύτερη. Εμείς αναλαμβάνουμε  την ολοκληρωμένη προετοιμασία - παρουσίασης του σκύλου σας για έκθεση μορφολογίας.